mobilemenu
rek-7315-1-2.jpg
rek-7315-1-3.jpg
rek-7315-1-2.jpg

Mikulás a teniszpályán

December hetedikén egy nap késéssel a teniszpályára is megérkezett Lappföldről a Mikulás. Nagyon tetszett  

számára ez a különös játék és olyan jól ment Neki, hogy az edzősködésbe is belekóstolt. Azonban tenisz után sietett, mert

Monoron a KultPincében volt jelenése a gyermekek nagy örömére. A továbbiakban én állok a 

rendelkezésetekre a teniszpályán, de bennem sem fogtok csalódni.


Múltidézés és egy kis tenisz!

Egy kis nosztalgiázást és mókás teniszezést is láthatsz, ha november 8-án szombaton reggel 7.00-kor kidob az ágy (vagy benne maradsz, )de bekapcsolod az M1 adását. 

Csengeri Attilával ismerkedhetsz meg, aki régi barátságunk kapcsán hívott meg a Vele és családjával készülő műsorba. Minden ellenkezésem ellenére, szelíd erőszakkal meggyőzött, hogy beszélgessünk barátságunk - lassan homályba vesző - kezdetéről.

A teniszpálya után a stúdió beszélgetés keretében megismerheted idősebbik fiamat Zolit.

Ha mégis lemaradnátok az adásról 15:55-től a Duna World csatornán megtekinthetitek az ismétlést.


Wozniacki csoda

Caroline (24) teniszpályafutása közben (csak úgy) lefutotta a New York-i maratont !


Szabadtéri szezonzáró - október 12.

Vasárnap 10.00 órától sok szeretettel várom régi és új tanítványaimat, barátaimat, valamint a Hillpoint Tenisz Klub tagjait egy jó hangulatú, vidám ütögetésre.

Szeretném, ha egy kellemes, teniszes vasárnap délelőttöt töltenénk együtt, és mindenkinek lehetősége lenne arra, hogy olyan emberekkel játsszon együtt, akikkel még soha nem hozta össze a sors.


Nevess velünk!

A legjobbak is követnek el hibákat a mérkőzések és a versenyek közben. Sőt a nézőtéren is történnek olyan dolgok, amelyek a kemény küzdelmek mellett is mosolyt csalnak az arcunkra.

Nevess velünk Te is egy kicsit!

http://www.youtube.com/watch?v=jWafgs_Mc0Y


Úgy teniszeznék vele!

A tenisz, a golf, a vitorlászás az üzleti életben a legjobb kapcsolattartási csatornának számít, sokan választják a sportpáyát és a fehér asztalt üzleti megbeszélésre is. Van, aki csak sóvárog azért, hogy üzleti partnerével üssön egy jót a vörös salakon.


Foglalj pályát a téli szezonra!

Sajnos beköszöntött az ősz, így lassan visszakényszerülünk a fedett pályákra. A fedett pályák foglalása megkezdődött a Költői utcai pályán, siess, hogy le ne maradj a legjobb időpontokról!

A fedett pályák 26 héten keresztül 2014. október 20. és 2015. április 19. között használhatóak.


US Open 2014

Hatalmas érdeklödés mellett zajlik az idei amerikai nyílt tenisz bajnokság. A világvárosban most minden a teniszröl szól. Felmatricázott autóbuszok, New York központjában felállított alkalmi teniszpálya segítik a tenisz népszerűsítését. Sajnos a tévécsatornák nagyobb figyelmet szentelnek az igazi amerikai sportágaknak a baseballnak és az amerikai fociznak Így a mérkőzések a helyszínen vagy az interneten követhetöek.Viszont a nagy szállodák környékén el -el csípheted a mérkőzésre igyekvö világsztárokat. Kövesd meccseket és figyeld meg a legjobbakat


Merj változtatni és légy boldog!

Ne félj a változástól és a megújulástól, hiszen az csak újat és szépet hozhat az életedbe, ha hiszel benne! Kezd új életet, mert soha sem késő változtatni a régi rossz szokásokon! Változtass, hogy boldog lehess!


Kánikula a teniszpályán is

Napok óta kánikula van, ami nagy odafigyelésre késztet bennünket az élet minden területén. Ez alól a teniszpálya sem kivétel, ahol most minden apró részlet segíthet abban, hogy nyáron is űzhesd kedvenc sportod.


Profik a salakon

A párizsi teniszbajnokság az egyik legismertebb verseny, ahol salakpályán küzdenek a legjobbak. Nézd a mérkőzéseket és ellesheted a legjobbak ütéseit, szerváját és röpte játékát!


Kezd el most!

Az esős napok után újra a pályára hívnak a nap sugarai és én is. Ragadj teniszütőt és frissítsd fel tudásod a megújult Költő utcai teniszpályákon.


Elindult a nyári szezon

Szép pályák és jó idő, kellemes hangulat és szabadban végzett testmozgás. Mi kell még egy jó naphoz?


email